4 Temmuz 2010 Pazar

Yaşasın Metro Suit ve daha bi çok başka şey! :D


Rahatına düşkün bi insanımdır ben. Her zaman en rahat olan neyse onu tercih ederim. Tabii ki en rahatı kendi arabanla yaptığın yolculuk ama arabam yok lanet olsun :D Ama arabamda yaşıyacağım konfordan daha fazlasını veren Metro otobüs şirketine teşekkürü bi borç bilirim efendim.

Şuan Bolu'yu geçmiş bulunmaktayım. Bi yandan telefonumla yeni seçtiğim aşk kurbanımla konuşuyorum bi yandan yolu seyrederken bi yandan da leptabımı açmış Metro Suit'in evimdekinden daha hızlı netiyle bloguma yazı yazıyorum. Veee yolculuk Ankara!

~ Otobüsteyken yazdığım kısmı..

Özlemişim nasıl anlatamam. Gerçi Ankara'nın da taşını toprağını değil sevdiklerimi özledim. Ahh ah her günüm dolu her gün biriyle görüşücem. 17sine kadar her günüm dolu! Bu ne lan!! Para mı yeter? Bu randevularımın bazılarını ileriye almalıyım sanırım. Bu akşam Gülçinle çıkıcam. Yarın Handeyle falan derken.. İlk haftamı çok yakın arkadaşlarıma ayırdım. Ondan sonraki haftam ise sevgili adaylarıyla. Bakalım bi sınava tabii tutarız hepsini. :P Şaka yapıyorum canım böyle anlatıyorum diye gerçek sanmayın hatta pek istenilen biri değilim. Hatta isteyenlerden bile uzak duruyorum kaçıyorum diyebilirim. Zarar görmek istemiyorum artık.

Doruk geçen mesaj attı Issız Adam'ı beraber izlemiştik. diye... Evet? dedim. Ordaki adam benim dublörüm. dedi. Hala seviyor. Ve ne tuhaf ki ben de ordaki kızı oynuyorum hikayemde. Ama bu kadar şey yaşadıktan sonra birbirinize zarar vermeye başlıyorsunuz. Bihter tarzı değil de Beşir tarzı daha çok. O mutlu olsun. Ben severim hesabı benim sevgim. Onun sevgisiyse Bihter tarzı ama umursamazından. Bilmiyorum ya kafam çok karışık. Umarım hayatlarımıza birbirimiz olmadan devam edebiliriz. Çünkü ben onu artık istemiyorum yani. O kadar..

~ Otobüsten inip evime vardığımda yazdığım kısmı..


Vee yayınlamak şu saate kaldı. :D

4 yorum:

AD dedi ki...

bihter'i, beşir'i boşver ikisi de toprak oldu :)

en iyisi behlül olmak..:)))

hadi behlül kaçar ..:))

Cassiopeia dedi ki...

:D Sonunda buldum o yorumu!

Hadi aşkım be be be be Bebegüm kaçar diye iğrenç bi replikle çıkmam ben kimsenin karşısına. Iyy. Aşk-ı Memnudan soğudum resmen. Bihter'in o güzelim ölüm sahnesinin heyecanını yerle bir etti malak.

wantthefashion dedi ki...

beni beni bihterini... ruh hastası yaa gerçi bitirilmicek diziyide bitirdiler X)

Cassiopeia dedi ki...

yok ya bitirilmesi gerekiyodu. sonra yaprak dökümü melekler korusun ve bi ton dizi gibi uzadıkça uzar saçmaladıkça saçmalardı. üstelik kitapla paralel gittiler sonuçta ki tutulmasının en büyük sebebi de o :))